Becker Beschläge

Wij zijn uw full-service leverancier voor zink-gietstukken.

Onze oorsprong is de professionele productie en verwerking van meubelbeslag. Grepen, knoppen, belangrijke onderdelen, technische of artistieke constructie - we kennen ons vakgebied, al meer dan 60 jaar. Er is veel veranderd in deze periode: de machines zijn groter, kortere productietijden, toegenomen vraag naar materialen en technologie en ook de verantwoordelijkheid voor milieuvriendelijke processen hebben aanzienlijke aan belang gewonnen. Dit zijn uitdagingen die wij graag aangaan.

Made in Duitsland

Wij produceren uitsluitend in Duitsland - deze traditie, blijven we trouw. Een continue opleiding in het omgaan met materialen en fabricage alternatieven maakt het ook mogelijk onszelf ​​te herontdekken en nieuwe ideeën en technieken toe te passen. Ook dat was en blijft zo, we zijn trots op onze know-how.

Grenzeloos goed

Onze mooiste uitdaging is het materiaal en de verwerking ervan. Het moet perfect functioren en ook nog eens erg mooi zijn. Onze uitdaging, uw product. Of het nu zeer modern, klassiek of antiek is - wij hebben de juiste afwerking bij de hand voor elke individuele wens. Limieten worden alleen gegeven door het materiaal - Wij werken er ermee - Wij beloven u het maximale - Beloofd.

60 jaar Kwaliteit

Het bedrijf Becker werd opgericht in 1953 in Herford en nu al meer dan 60 jaar gevestigd op deze locatie. Wij produceren met meer dan 100 medewerkers, hoogwaardige decoratieve grepen en knoppen gemaakt van zink, aluminium, roestvrij staal en glas voor de meubelindustrie in de hele wereld. Bovendien produceren wij technische producten gemaakt van zink spuitgietwerk. Alles uit 1 hand, vanaf 1 locatie.
Background - ABD