ABD Header
AAPS Side left Geachte relatie,

AAPS stelt graag 2 nieuwe LED spot programma's aan u voor.
AAPS Side right
AAPS Side left
KEY tot succes!
seperator
nieuwsartikel 1   De collectie 'KEY' bestaat uit een decoratief opbouw armatuur met ingebouwde LED spot. De 4 verschillende modellen zijn bijzonder fraai vormgegeven. KEY is makkelijk te monteren onder de bovenkasten of muurpanelen. Het vermogen van de 'High power' LED bedraagt 3,5 watt en is er in 2 kleuren warm en koeler licht. Leverbaar met normale en dimbare trafo. Zie voor nadere informatie onze website.

(lees verder)

AAPS Side right
AAPS Side left
Het 'zonnetje' voor uw keuken:
seperator
nieuwsartikel 2   De 'SUN' spot is de perfecte 'integreerbare' LED oplossing voor de keuken en vele andere toepassingen. Deze 'High Power' LED spots hebben een bijzonder geringe inbouwdiepte van slechts 14 mm zij zijn daardoor ook perfect geschikt voor de vervangingsmarkt. Is er toch geen plaats om in te bouwen, dan zijn er ook opbouw varianten leverbaar. Ook deze spots zijn er in een dimbare en niet dimbare uitvoering. Het vermogen van de 'High Power' LED bedraagt 3,5 watt en is er in 2 kleuren warm en koeler licht. De zichtbare rand van de spot is leverbaar in 7 kleuren. Zie voor nadere informatie onze website

(lees verder)

AAPS Side right
AAPS Side left
Bespaar op montagekosten
seperator
nieuwsartikel 3   De 'LUNA' collectie! Al langer een zeer succesvolle serie binnen het AAPS LED verlichtingsprogramma. Een perfect LED 'lichtlijst' verlichtingssysteem! Kan geplaatst worden onder de bovenkasten, in de bovenkasten en in de onderkasten. Verlichting gaat automatisch branden bij openen lade of deur. Zeer gemakkelijk te monteren, alles is zeer eenvoudig te koppelen. Bespaart heel veel montagetijd. De 'High Power' LED heeft een vermogen van 3 watt en is er in een warme en koelere variant. Zie voor nadere informatie onze website.

(lees verder)

AAPS Side right
AAPS Side left

ABD Footer
  Adres: Postbus 295
4730 AG Oudenbosch
  Tel.: 085 877 26 34
Fax: 085 876 88 55
  Email: mail@aaps.nu
Website: www.aaps.nu
AAPS Side right

Als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen klik dan hier voor de internet versie
Wilt u geen berichten meer ontvangen van AAPS, dan kunt u zich hier afmelden