Hornschuch LVT flooring

Geplaatst op dinsdag 10 maart 2015

Hornschuch presenteert de nieuwe dc-FIX® klik Design-Vinyl vloeren op Heimtextil 2015.

Nieuwe vloerbedekking dc-FIX® klik Design Vinyl / Bijzonder snel en eenvoudig te gebruiken / lijm-vrij, zwevende verleggen / Makkelijk te onderhouden, stil, warm onder de voeten / Bestand tegen alle eisen van het huidige wonen / Nu ook verkrijgbaar als brede planken.

Weißbach, 14 januari 2015 - Thuis, op kantoor of in professionele project omgeving: met de nieuwe dc-FIX® klik Vinyl vloeren heeft Konrad Hornschuch AG precies de juiste vloer voor flexibele renovatie toepassing. De elastische vloerbedekking is bijzonder snel en gemakkelijk te verleggen. De wereldwijde marktleider voor folies en kunstleder oppervlakken presenteert voor de eindverbruiker op Heimtextil 2015 in hal 3.1 op stand B50. De eerste ontwerpen in Vinyl werd reeds op Heimtextil in 2014 gepresenteerd. Nu komt Hornschuch met een uitgebreid assortiment waaronder ook bredere planken.

dc-FIX® klik Design-Vinyl is nu beschikbaar in drie plank of tegel breedtes (180, 229 en 305 mm) en in twee verschillende diktes (4,2mm en 5mm) Daaroverheen een 0,3 mm slijtlaag, wat voldoende is voor een normale leefruimte, of een 0,55 mm slijtlaag, die kan worden gebruikt voor zwaardere belasting in bijvoorbeeld kantoorruimten of project omgeving.

Vloer comfort

De lijmvrije dc-FIX® klik Design-Vinyl is geschikt om zwevend te verleggen over vrijwel alle ondergronden. De decor verscheidenheid varieert van graniet leisteen tot realistische hout decors. In totaal zijn 14 ontwerpen beschikbaar. Geïnstalleerd in een mum van tijd, vervult dc-FIX® klik Design Vinyl vloeren alle uitdagingen van het  moderne leven. Zeer aantrekkelijk en zeer comfortabel. De elastische vloerbedekking is bijzonder snel en eenvoudig begaanbaar, gemakkelijk te onderhouden, waterdicht, stil , warm onder de voeten, geschikt voor vloerverwarming, en heeft een geringe dikte.

 

Veelzijdigheid

 

dc-FIX® klik Design Vinyl kan eenvoudig en direct zwevend worden verlegd over de bestaande houten of stenen vloer. Geen ondervloer nodig. Door de lage inbouwhoogte is het dure inkorten van deuren vaak niet noodzakelijk. dc-FIX® klik Design-Vinyl is met name geschikt voor gebruik in natte ruimten die zijn blootgesteld aan veel water of vocht (keuken, badkamer). Daarnaast betekenen de elastische eigenschappen van dc-FIX® klik Design Vinyl dat geluid wordt niet overgebracht door het volledige vloeroppervlak. Dit reduceert het geluidsniveau van het lopen en het klikken van naaldhakken. dc-FIX® Klik Design-Vinyl is ook geschikt voor vloerverwarming.

Terug naar overzicht

Hornschuch LVT flooring

 

Background - ABD
Sluiten
Volgende
Vorige
Rtemagicc Bild 1  Click Vinyl Aufbauhoehe 01 Jpg
Rtemagicc Bild 1 Click Vinyl Aufbauhoehe 01 Jpg (1/7)
Rtemagicc Bild 2 Click Auburn Ambiente 01 Jpg
Rtemagicc Bild 2 Click Auburn Ambiente 01 Jpg (2/7)
Rtemagicc Bild 3 Click Sonoma Paar 01 Jpg
Rtemagicc Bild 3 Click Sonoma Paar 01 Jpg (3/7)
Rtemagicc Bild 4 Barrique Eiche 01 Jpg
Rtemagicc Bild 4 Barrique Eiche 01 Jpg (4/7)
Fakten
Fakten (5/7)
Galerie Parotega Allianz 7e796745e8
Galerie Parotega Allianz 7e796745e8 (6/7)
Galerie Palma Nf Lachs Und Weiss C49c58572a
Galerie Palma Nf Lachs Und Weiss C49c58572a (7/7)