PURO Garderobe systeem

Geplaatst op dinsdag 11 augustus 2015

PURO Garderobe systemen voor slaapkamer, entree, hal bij u thuis, hotel of receptie.

Niclas Rutt is de ontwerper en maker van PURO serie. Niclas Rutt is de oprichter van Nicsam AB die onder de naam PURO ondermeer deze garderobe systeem ontwerpt en produceert.

PURO biedt goede mogelijkheden voor de mooi en netjes ophangen  van kleding en accessoires in een slaapkamer, op kantoor, in de  hotelkamer of andere openbare locaties. Eigenlijk is de PURO overal toepasbaar.

Praktische vormgeving, herkenbaar voor iedereen en passend bij u interieur. In vele kleuren verkrijgbaar, zacht en veilig voor uw kleding.

PURO Hat Rack wordt op de muur gemonteerd twee beugels. Deze beugels kunnen gebruikt worden op twee verschillende manieren, waar je ofwel kleerhangers op de beugels plaatst voor de opslag van shirts en jacks, of z monteer het passende legplankje op de muurbeugels, en plaats daar sieraden, mobiele telefoons, horloges, etc. Aan de achterkant van de PURO Hat Rack zitten vier haken waar overhemden, T-shirts, kettingen, jassen en sjaals aan opgehangen kunnen worden.

Op de lange stang onderaan de PURO, kunt u broeken, rokken of kleerhangers hangen.

De grote haak aan de bovenkant van PURO is voor het weghangen van bijvoorbeeld broekriemen, sjaals en kettingen.

Door de ophanging aan de muur houdt u de vloer vrij van staande kapstokken waardoor het stofzuigen en of dweilen een stuk gemakkelijker verloopt.

Kwaliteit en fabricage

De PURO garderobe is gemaakt van massief beuken, eiken of berken, die blank gelakt of in kleur gespoten worden. De metalen onderdelen zijn gemaakt van roestvrijstaal. Nicsam heeft de volledige controle over de productie en bewaakt de productie kwaliteit zodat u verzekerd bent van Zweedse perfectie.

 

Terug naar overzicht

PURO Garderobe systeem

 

Background - ABD
Sluiten
Volgende
Vorige
1 Red
1 Red (1/16)
6 Grey
6 Grey (2/16)
1 Red
1 Red (3/16)
3 Mini Black
3 Mini Black (4/16)
4 Black Hat Rack
4 Black Hat Rack (5/16)
4 Mini White Kidroom
4 Mini White Kidroom (6/16)
5 Oak
5 Oak (7/16)
6 Grey
6 Grey (8/16)
7 Black
7 Black (9/16)
7 White
7 White (10/16)
8 Black
8 Black (11/16)
8 White
8 White (12/16)
Chrome 3 Pack
Chrome 3 Pack (13/16)
Mini Blue
Mini Blue (14/16)
Mini Magenta  Amp  Blue
Mini Magenta Amp Blue (15/16)
Oak
Oak (16/16)